Yfsf Νικητησ / Your Face Sounds Familiar: Νικήτρια η Κόνι Μεταξά στο 10ο ... : Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής.

Yfsf Νικητησ / Your Face Sounds Familiar: Νικήτρια η Κόνι Μεταξά στο 10ο ... : Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής.. Αυλαία για το σόου του ant1. Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί απόψε 30/5 οι θανάσης αλευράς, κρατερός κατσούλης. Ένας ακόμα από τους φιναλίστ ανέβηκε στην σκηνή του yfsf και το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα εκρηκτικό. Τη νίκη στον μεγάλο τελικό του yfsf κατέκτησε ο ίαν στρατής. Tο βράδυ της πέμπτης 22 ιουνίου είδαμε στον αντ1 το 9ο live του your face sounds familiar, στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο αντώνης δόμινος.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Ο νικητής της βραδιάς και οι μεταμορφώσεις της επόμενης εβδομάδας! Επίσης, στην επιλογή του buzzer προστέθηκαν οι δοκιμασίες battle of the stars, που είναι αναμέτρηση δύο διαγωνιζόμενων μεταμφιεσμένων στην ίδια διασημότητα, και το yfsf duet. 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019. Χαμός έγινε στην σκηνή του yfsf στο επεισόδιο της προηγούμενης κυριακής.

Your Face Sounds Familiar: Νικητής ο Αντώνης Δόμινος στο ...
Your Face Sounds Familiar: Νικητής ο Αντώνης Δόμινος στο ... from www.music.net.cy
Ο νικητής της βραδιάς και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις (βίντεο). Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί απόψε 30/5 οι θανάσης αλευράς, κρατερός κατσούλης. Δευτέρα, 1 μαΐου 2017, 09:40. Χαμός έγινε στην σκηνή του yfsf στο επεισόδιο της προηγούμενης κυριακής. Η κατερίνα στικούδη βρέθηκε στην δεύτερη ένας από τους δύο θα κατακτούσε τη μεγάλη τελική νίκη στο your face sounds familiar. Επίσης, στην επιλογή του buzzer προστέθηκαν οι δοκιμασίες battle of the stars, που είναι αναμέτρηση δύο διαγωνιζόμενων μεταμφιεσμένων στην ίδια διασημότητα, και το yfsf duet. Για ακόμα μια φορά η εκρηκτική περφόρμερ ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Το κλίμα ήταν συγκινητικό αλλά και πανηγυρικό και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019.

Το κλίμα ήταν συγκινητικό αλλά και πανηγυρικό και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. Αυλαία για το σόου του ant1. Χαμός έγινε στην σκηνή του yfsf στο επεισόδιο της προηγούμενης κυριακής. Το κυριακάτικο show «your face sounds familiar» ήταν απολαυστικό και γεμάτο. Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής. Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής. Last updated απρ 8, 2019. Το βράδυ της κυριακής, απολαύσαμε άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο yfsf. Το yfsf επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ της κυριακής. Ένας ακόμα από τους φιναλίστ ανέβηκε στην σκηνή του yfsf και το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα εκρηκτικό. Τη νίκη στον μεγάλο τελικό του yfsf κατέκτησε ο ίαν στρατής. Ο νικητής της βραδιάς και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις (βίντεο). Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη your face sounds familiar (@yfsf_ant1).

Last updated απρ 8, 2019. Tο βράδυ της πέμπτης 22 ιουνίου είδαμε στον αντ1 το 9ο live του your face sounds familiar, στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο αντώνης δόμινος. Ο νικητής της βραδιάς και οι μεταμορφώσεις της επόμενης εβδομάδας! Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί απόψε 30/5 οι θανάσης αλευράς, κρατερός κατσούλης. Αυλαία για το σόου του ant1.

Your Face Sounds Familiar: Νικητής ο Άρης Μακρής στο 5ο ...
Your Face Sounds Familiar: Νικητής ο Άρης Μακρής στο 5ο ... from www.music.net.cy
Τη νίκη στον μεγάλο τελικό του yfsf κατέκτησε ο ίαν στρατής. Ένας ακόμα από τους φιναλίστ ανέβηκε στην σκηνή του yfsf και το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα εκρηκτικό. Το yfsf επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ της κυριακής. Ο νικητής της βραδιάς και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις (βίντεο). 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019. Your browser does not support the audio element. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για yfsf νικητησ από το pagenews.gr. Όνομα έκπληξη στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού!

Η κατερίνα στικούδη βρέθηκε στην δεύτερη ένας από τους δύο θα κατακτούσε τη μεγάλη τελική νίκη στο your face sounds familiar.

Χαμός έγινε στην σκηνή του yfsf στο επεισόδιο της προηγούμενης κυριακής. Για ακόμα μια φορά η εκρηκτική περφόρμερ ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Επίσης, στην επιλογή του buzzer προστέθηκαν οι δοκιμασίες battle of the stars, που είναι αναμέτρηση δύο διαγωνιζόμενων μεταμφιεσμένων στην ίδια διασημότητα, και το yfsf duet. Το κλίμα ήταν συγκινητικό αλλά και πανηγυρικό και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για yfsf νικητησ από το pagenews.gr. Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής. O μεγαλος νικητης, τα δακρυα και οι εκπληξεις. Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί απόψε 30/5 οι θανάσης αλευράς, κρατερός κατσούλης. Last updated απρ 8, 2019. Αυλαία για το σόου του ant1. Ο κώστας δόξας αποχωρεί από το yfsf, το ριάλιτι του ant1, ύστερα από τους ισχυρισμούς της. Αυτος ειναι ο μεγαλος νικητης της βραδιας! Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής. Ο νικητής ζησάκης, η εξαιρετική στικούδη και ο νοσταλγικός τέρης χρυσός. Tο yfsf επέστρεψε για ένα ακόμα βράδυ κυριακής στην all star έκδοσή του. Το κυριακάτικο show «your face sounds familiar» ήταν απολαυστικό και γεμάτο. O μεγαλος νικητης, τα δακρυα και οι εκπληξεις.

Your Face Sounds Familiar: Νικήτρια η Κόνι Μεταξά στο 10ο ...
Your Face Sounds Familiar: Νικήτρια η Κόνι Μεταξά στο 10ο ... from www.zappit.gr
Το κλίμα ήταν συγκινητικό αλλά και πανηγυρικό και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. Your browser does not support the audio element. Δευτέρα, 1 μαΐου 2017, 09:40. Ο κώστας δόξας αποχωρεί από το yfsf, το ριάλιτι του ant1, ύστερα από τους ισχυρισμούς της. Ο νικητής ζησάκης, η εξαιρετική στικούδη και ο νοσταλγικός τέρης χρυσός. Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί απόψε 30/5 οι θανάσης αλευράς, κρατερός κατσούλης. Χαμός έγινε στην σκηνή του yfsf στο επεισόδιο της προηγούμενης κυριακής. Tο βράδυ της πέμπτης 22 ιουνίου είδαμε στον αντ1 το 9ο live του your face sounds familiar, στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο αντώνης δόμινος.

Ο νικητής της βραδιάς και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις (βίντεο).

Το κλίμα ήταν συγκινητικό αλλά και πανηγυρικό και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. Χαμός έγινε στην σκηνή του yfsf στο επεισόδιο της προηγούμενης κυριακής. Tο yfsf επέστρεψε για ένα ακόμα βράδυ κυριακής στην all star έκδοσή του. Το κυριακάτικο show «your face sounds familiar» ήταν απολαυστικό και γεμάτο. Ο νικητής της βραδιάς και οι μεταμορφώσεις της επόμενης εβδομάδας! Ο νικητής της βραδιάς και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις (βίντεο). Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για yfsf νικητησ από το pagenews.gr. Αυλαία για το σόου του ant1. O μεγαλος νικητης, τα δακρυα και οι εκπληξεις. Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Ένας ακόμα από τους φιναλίστ ανέβηκε στην σκηνή του yfsf και το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα εκρηκτικό. Το yfsf all star έριξε αυλαίο με τον μεγαλό τελικό που παρακολουθήσαμε το βράδυ της κυριακής. Τη νίκη στον μεγάλο τελικό του yfsf κατέκτησε ο ίαν στρατής.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama